Wie schrijft?

Mats de Lange

Mijn motto is „u heeft een te maken keus. Doe het of doe het“ niet. Mijn doel is de wereld te tonen hoe gemakkelijk het uw leven moet tegenhouden van het zijn fucked omhoog door onkruid. Ik hoop deze blog en andere bloggen als het kunnen sommige onkruidrokers helpen en anderen helpen die antwoorden zoeken.

De Onkruidbrander – een Nederlandse Onkruidbrander voor de 21ste eeuw! Een Nederlandse kerel die onkruid-vrije manieren zoekt om te leven. Een kerel met heel wat ervaring in zowel het roken wiedt als het verkopen van het aan mensen. Hij maakt blog ook de van de „Nederlandse“ roker van de stijlmarihuana over onkruid. U zult ongeveer leren waarom het belangrijk om een Nederlandse onkruidbrander en over een brede waaier van verschillende manieren is te zijn om een weinig „Nederlands“ te worden met onkruid het roken. U kunt over leren hoe te om uw onkruid efficiënt te branden om het zo vlot mogelijk te houden. U kunt ook over verschillende andere dingen leren die in het maken van een Nederlandse onkruidbrander werkelijk belangrijk zijn.

Mijn passie

Mijn hartstocht is over het helpen van andere mensen met hun problemen met onkruid en onkruidinstallaties. Ik deel ook mijn ervaringen met mensen en ook groeien de raadsmensen op hoe te om het beste uit hun onkruid te krijgen. Gelieve te voelen vrij om me een lijn mijn website hier of op te laten vallen. Ik zal mijn beste aan al uw vragen doen antwoorden en zal u van om het even welk nieuws en andere updates gepost houden aangezien ik meer over onkruid en onkruidinstallaties leer. Dank u voor langs het ophouden.

Zich gelieve te herinneren: Het onkruid zal u doden! Als u geen ervaring met onkruid hebt, gelieve te zijn zeker om aan iemand over te spreken hoe te om het veilig te doen en hoe te om de meesten uit het te krijgen, en te vragen om hun hulp of hebt u om het even welke vragen over veilig het gebruiken van het. En te delen gelieve uw ervaring en raad! Het onkruid heeft een korte halveringstijd, zodat zijn zij gemakkelijk te doden! Mijn naam is Matten en ik leef in Nederland. In feite, is dit mijn eerste post op deze blog.

Ik heb heel wat ervaring omdat mijn grootvader en groot - de grootvader was zowel landbouwers en ik ben ook een landbouwer, maar ik rook geen onkruid om die reden. Maar het is heel wat pret en soms denk ik dat misschien ik een onkruidroker kon worden.

Wat maakte u dit beroep kiezen? Ik ben altijd geïnteresseerd in fotografie en de fotografie was mijn droom. Ik hield ook van de manier mijn geschilderde vader, zodat had ik altijd een schilder of een kunstenaar willen zijn. Maar mijn oudersgedachte was ik gek voor het willen op zulk een grote universiteit zoals Miele bestuderen, zodat lieten zij me niet naar de Universiteit van Amsterdam twee jaar gaan. Dan, op zijn 18 jaar, besliste ik te gaan en ik kreeg voor het eerst in een studio. Mijn eerste ervaring in een studio was een grote ervaring. U begon als Webontwerper voor een Nederlands tijdschrift, maar u moest de eerste vier jaar van uw studies doorbrengen om uw graad omhoog te beëindigen en ik wilde niet dat opgeven! Ik had deze droom van het zijn een schilder.

Ik was geboren in een vluchtelingskamp, zodat moest ik met de drugs leven al mijn leven, en ik denk het een mooie en noodzakelijke manier is schoon te worden.

Ik was onlangs bij een meetup in Amsterdam. Wij spraken over de onkruidbranders en wij realiseerden dat zij iets hebben met een project te doen genoemd Bik. Bik is de vrijwilligers-looppasdienst waar de vrijwilligers onkruid kopen en het kunnen kweken in hun eigen huis en het maken in het onkruid u vandaag in de winkel ziet. De vrijwilliger kan 10 of 15 gram van onkruid tegelijkertijd kopen en het binnen brengen aan de Bik-ruimte. Bik is een reusachtig project. De Gemeenteraad van Amsterdam gaat hetzelfde doen, maar wij zijn allen aanmelden ons, en wij hebben geen raadstoelage nodig. Er zijn ongeveer 300 vrijwilligers die in de ruimte werken, en zij allen nemen draaien in Bik. Zij doen ook heel wat onkruid het koken. Het is een verbazende ruimte.