contacteer mij

Mats de Lange

Neem contact met mij op

Ik ben zeer open aan het beantwoorden van vragen over dit. Ik ben bereid om u om het even welke extra informatie over dit te geven, zal ik u ook helpen om antwoorden in de Nederlandse media evenals in mijn blog te vinden als u me aan vraagt.

Met andere woorden, ben ik open voor vragen. Ik ben een advocaat of geen arts. Gelieve te sturen wettelijk me of geen medisch advies. Ik ben enkel iemand wie van onkruid houdt. En is hier wat ik u over smokeers kan vertellen. Dit is dat alles ik over hen ken. Het enige ding dat ik is over smokeers tot dusver heb gelezen die cannabis branden, maar die u om het even wat niet vertellen over wat zij, zodat zeker ben om dat ook te lezen. Er zijn vele soorten cannabis-brandende apparaten, zodat zou ik uw commentaren waarderen als u om het even welk hebt. Ook, zoals vroeger vermeld, worden vele verschillende types van cannabis gerookt. De meeste mensen willen enkel weten hoe zij zouden moeten worden gerookt en wat zij zouden moeten doen.

Gebruik altijd het juiste Nederlands, nooit gebruik het Engels of het Duits. Ik houd niet van het gebruik van een andere taal dan Nederlands, omdat het teveel tijd vergt om een bericht aan me te schrijven.

Als u om het even welke problemen over deze plaats of een andere posten hebt, te gebruiken gelieve de Contactverbinding aan mijn profiel om me te laten weten welk soort problemen u hebt. U kunt me via e-mail ook contacteren: Ik ben Mats de Lange, een Nederlandse professionele fotograaf en fotograaf van onkruidbranders. Ik heb een grote inzameling van foto's van diverse onkruidbranders en een kleine inzameling van foto's van mijn werk. Ik ben actief op zowel forums als mijn eigen blog, maar ik concentreer me hoofdzakelijk op Amsterdam-Breda en Kortrijk en de omringende gebieden. Ik heb ook een aantal beelden van mijn werk aangaande mijn eigen website, samen met vele foto's en video's van mijn werk van mijn reis aan Amsterdam.

Openingstijden